Klachten en suggesties

Klachten en suggesties

Wij horen het ook graag als u klachten of suggesties heeft. Schroom niet om ons te benaderen als u niet tevreden bent.

Suggesties

Heeft u suggesties hoe wij u beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten!  stuur ons een bericht met uw suggestie. Fietsonderdelendiscount.nl verbetert haar dienstverlening voortdurend en stelt uw reactie daarom zeer op prijs.

Klachten

Bij Fietsonderdelendiscount.nl draait alles om tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag per mail: info@fietsonderdelendiscount.nl. U krijgt altijd binnen 2 dagen  uitsluitsel over uw klacht.

Bent u niet tevreden met het antwoord van onze klantenservice, dan kunt u uw klacht richten aan j.ster dit is een onafhankelijke tussenpersoon van een bedrijfs bemiddelings instantie . Dit kan uitsluitend schriftelijk: Postbus 159 5050 AD Goirle

Over ons

Fietsonderdelendiscount.nl is een onderdeel van Fun Exploitatie bv te Goirle. In onze fysieke winkel worden fietsen van de grote A-merken gerepareerd. Ons team beschikt daardoor over meer dan 17 jaar fietstechnische vakkennis. 

Om naast de fysieke fietsenwinkel een "breder" assortiment fietsonderdelen en -accessoires aan te bieden is op 1 januari 2014 de webshop Fietsonderdelendiscount.nl gelanceerd. Bij Fietsonderdelendiscount.nl vindt u meer dan 10.000 fietsonderdelen, fietsen en -accessoires. De artikelen zijn in overzichtelijke categorieën onderverdeeld om voor u het zoeken te vereenvoudigen. Onze ICT-Afdeling werkt dagelijks aan verbetering van onze website. Ons doel is u een helder overzicht te bieden in de wirwar van fietsonderdelen en -accessoires.